Min resa

Jag heter Anna Torsdotter och jag började min helande resa redan 1973, då gick jag sista året i grundskolan och var mycket intresserad av flera olika vägar till personlig och andlig utveckling. Under en 20 årsperiod sökte jag mig vidare via föreläsningar, böcker, kurser. Provade på en mängd olika alternativa behandlingar och la grunden för den verksamhet som jag kom att driva i 18 år. AJKON- förmedling för hälsa, som las ner 2013

Den första healingkursen jag gick var en Reiki 1 på våren 1994 och andra följde åren därefter fram till 2004. Men livet ville annat med mig än att jag skulle ta emot klienter. Så jag fokuserade på att ta hand om mig. Reste till John of God i Brasilien och tog mig ur en destruktiv relation med missbruk och medberoende. 

2010 gick jag ytterligare en livsavgörande utbildning och blev sexsibilitycoach, som sådan ger jag kraftfulla sessioner för avslappning och njutning. 2014 utbildade jag mig vidare till tantraterapeut. 2015 kom en inbjudan till en meditation som väckte min längtan till liv. Under 2016 har jag öppnat upp för min helande kraft igen och med alla års erfarenheter kan jag nu erbjuda flera olika behandlingar där helhetsterapi är en. Den 16/12 2016 blev jag klar som Helhetsterapeut och som sådan arbetar jag idag. Välkommen med din bokning!

Mitt företag heter Njut i varje nytt nu!