Mina behandlingar

 

Helhetsterapi

I en behandling tar jag bort de blockeringar som det är dags för dig att släppa och får igång din egen läkningsprocess och energiflöde. Blockeringar i människans kropp är det vi upplever som problem, antingen fysiskt eller psykiskt.
Denna behandlingsform är djupverkande och påverkar både kropp och själ. Den fungerar både mot fysiska och känslomässiga besvär. Varje behandling startar med samtal och rådgivning som är viktiga delar i läkningsprocessen.

Du ligger bekvämt påklädd på en behandlingbänk och slappnar av, omstoppad med filt för bästa komfort.

För bästa effekt boka och planera för fyra tillfällen inom fyra månader - Paketpris 2400kr ( inkl. läxor att göra mellan gångerna)

Enskilda behandlingstillfällen 700kr

Tidsåtgång 1-1,5 tim

Du kan boka tid i Stockholm, välkommen med din bokning!


 

Access Bars

Genom att jag håller på och aktiverar 32 punkter på huvudet som representerar olika områden i livet, såsom pengar, kreativitet, ålder, kropp, sexualitet med mera, kan du släppa taget om det du inte behöver längre. Effekten blir ofta att du kommer ner i djup avslappning och upplever dig lättad på flera plan.

Du ligger bekvämt påklädd på en behandlingbänk och slappnar av, omstoppad med filt för bästa komfort.

För bästa effekt boka och planera för fyra tillfällen  - Paketpris 3400kr

Enskilda behandlingstillfällen 950kr

Tidsåtgång 1-1,5 tim

Du kan boka tid i Stockholm, välkommen med din bokning!


 

Tantraterapi 

I en behandling ingår samtal, tantrisk cermoni och beröring. Jag lär dig olika verktyg som hjälper dig att uppleva mer i livet, att vara mer i kroppen. Under beröringen använder du dessa verktyg och får en erfarenhet med dig i kroppen, detta för att du enklare ska kunna använda dig av vertygen i alla skeden av ditt liv.

Under beröringen ligger du så avklädd som du är bekväm med på en behandlingsbänk och slappnar av. Rummet är uppvärmt och under dig finns en värmemadrass.

För bästa effekt boka och planera för minst tre tillfällen under tre månader - Paketpris 8100kr ( inkl övningar att göra mellan gångerna)

Enskild session 2900kr

Tidsåtgång 2,5- 3 tim

Du kan boka tid i Stockholm, välkommen med din bokning!